Weet je al zeker waar je op gaat stemmen?

De keuze is niet alleen voor de verkiezingsprogramma's. Kies vooral nu op de sterkste kandidaten die voor jou het verschil gaan maken.

Wat horen we de laatste dagen: meer bouwen, meer leefbaarheid, meer investeren, meer duurzaamheid, meer samenwerken, meer overlaten aan burgers, meer... meer... meer...

De coalitie had al zoveel meer kunnen doen in de afgelopen vier jaar. Maar dat deden ze niet. Want hoewel ze prima de vrede konden bewaren tussen elkaar, was het op de belangrijke onderwerpen een complete 'mismatch'. Het is niet te verwachten dat SAN en CDA samen doorgaan. Zorg dus voor een sterke coalitie en stem lokaal voor VVD Sint Anthonis.

Vergelijk de verkiezingsprogramma's en zie niet alleen die standaardzaken waar 'we' het allemaal over eens zijn... Kijk ook eens naar de opmerkelijke standpunten. Zo mag jij straks tijdens de carnavalsoptocht geen biertje meer drinken als het aan CDA Sint Anthonis ligt. Zo staat er straks een veel te groot museum in Sint Anthonis wanneer Sint Anthonis NU na de herindeling het gemeentehuis gaat ombouwen tot museum met werkateliers voor kunstenaars.

Weet wat er met jouw stem vandaag in de komende tijd kan gebeuren!